martes, 14 de octubre de 2014

EL DIA DE MASDemà, a les 10 del matí, Artur Mas es presentarà davant del poble català i explicarà, ara ja sí, quins seran els passos definitius cap a la victòria o la derrota.

Avui, a dia 13 d'octubre, el temps se'ns ha tirat a sobre i ens hem quedat sense marge logístic per a celebrar una consulta amb totes les garanties tècniques i legals. Una altra vegada, el Gobierno del PP i el Tribunal Constitucional han tornat a tombar les aspiracions i anhels dels catalans i les catalanes. El temps ens jugava en contra i l'Estat Espanyol ha jugat amb el temps per a guanyar aquesta nova batalla, la llei de consultes resta suspesa, i sense llei no hi ha consulta.

Tots aquells catalans enfurismats, irats o frustrats, han de saber que la culpabilitat de no votar el 9N no és del Govern de Catalunya ni de cap partit pro-consulta, sinó de l'Estat Espanyol que ho ha fet impossible.

Demà, Artur Mas, cavarà la seva tomba política o es convertirà en el líder que, per segona vegada, anticiparà les eleccions i tornarà a posar en joc la seva Presidència del Parlament de Catalunya, i aquesta segona renúncia serà amb derrota personal, ja que aquest cop, CIU no tornarà a governar en favor d'ERC. Mas, definitivament, s'haurà d'immolar com a polític dirigent però pot convertir-se en el nostre Gandhi particular, el nostre líder moral, el nostre llibertador.

S'especula que demà pot anunciar una consulta descafeïnada, uns actes reivindicatius i de participació ciutadana que, al meu entendre, no tenen cap cabuda en la lògica política i que no respectarien el mandat democràtic que els catalans varen demanar el 25 de novembre de 2012, que era el dret a decidir.

Aquest dret a decidir del mandat actual s'ha tornat obsolet ja que el mitjà pel qual els catalans havíem de decidir ha estat tombat. D'aquesta manera, aquesta nit passada, acaba de caducar el mandat del poble de Catalunya al no ser possible degut a les prohibicions espanyoles; així doncs, el President hauria de convocar unes noves eleccions.

Al meu entendre no es produirà una coalició conjunta de tots els partits independentistes, sinó que cada partit haurà de portar la seva voluntat independentista o unionista al programa electoral. I el poble decidirà.

Però bé, potser que deixem parlar al nostre President, el Molt Honorable Artur Mas, que tan lluny ens ha portat.
Demà, a les 10, comença l'última batalla o bé esperem que, de veritat, algú es tregui un as de la màniga.


Demà és el dia de Mas!!! El seu dia de glòria o...


No hay comentarios:

Publicar un comentario

AL LÍMIT DE L'ABISME POLÍTIC