viernes, 10 de julio de 2015

NO SIGUEM BURROS

Jo sóc de centre-dreta i vull en Junqueras i el David Fernández a la Llista per la Independència.

Jo sóc d'esquerres i vull en Mas i en David Fernández a la Llista per la Independència.

Jo sóc de l'esquerra rupturista anticapitalista i vull en Mas i en Junqueras a la Llista per la Independència.

Prou de bajanades. Jo vull els millors actius polítics de cada partit a la Llista per la Independència. Jo vull en Mas, vull el Junqueras, vull el David Fernández. I vull també el Raül Romeva, també la Montserrat Tura, i tots aquells que hagin saltat de partits ara dits unionistes i que s'uneixin a la causa independentista. I també vull  alguns dels representats del Pacte Nacional pel dret a decidir, i també del Consell de la Transició Nacional. De fet els vull a tots. Tots aquells que valguin i que hi vulguin ser. De fet vull una Llista de 300 persones.

Tots aquests que diuen que Sí a la Llista però sense en Mas, senyor que, vet-ho aquí, a més a més, és el President de Catalunya, aquest país que ens estimem tant; doncs crec que dir que el President de Catalunya (sigui de dretes o d'esquerres) no ha de representar aquest país d'alguna manera en aquest moment històric és, per dir-ho d'una manera.. dir-ne una de l'alçada d'un campanar.

Per dir-ho d'una altra manera: aquests que condicionen la llista a la no presència de l'Artur Mas m'atreveixo a dir que no són independentistes, o ho diré d'una altra manera, no són bons patriotes.
En aquests moments, la pàtria, Catalunya, ha de passar per damunt de qualsevol altra dissertació política. Sabem que sense els instruments de la independència no es poden fer més polítiques socials (d'on no n'hi ha no en raja).

ULL!!

Perquè hi ha molts espanyolistes/unionistes disfressats d'utòpics federalistes, d'antiMasistes ( anti Artur Mas ), de verds extremistes i  també d'anarquistes.

Catalunya serà independent i serà un país meitat de dretes i meitat d'esquerres (no 100% d'esquerres, com ho volen alguns) i a vegades guanyaran els partits de dretes i a vegades els d'esquerres. Això és tot. Això sí, amb una nova Catalunya serà el moment de fer un país més transparent i més net de corrupció, a part de més ric.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

AL LÍMIT DE L'ABISME POLÍTIC