martes, 29 de diciembre de 2015

MISSATGE A LA CUP

Missatge a la CUP:

No teniu vergonya! Ja va essent hora que algú us ho digui a la cara. Ja n'hi ha prou.

Molts no diuen res perquè creuen que al final acceptareu el candidat de Junts pel Sí. D'altres no diuen res perquè no us volen fer enfadar ja que es pensen que els teniu agafat pels dallonses. D'altres, els unionistes, es freguen les mans amb els vostres sistemes desesperadament lents. D'altres simplement volen que peti tot i que res surti bé.

Però molts, gairebé dos milions de persones us van votar a vosaltres i a Junts pel Sí per a què proclaméssiu la Independència de Catalunya, i a tots aquests, els esteu faltant.

Us ho diré una altra vegada. Ni teniu altura de mires, ni sou de fiar. Mostreu que teniu a dintre una colla d'anti-sistemes que no volen que res surti bé. Simplement són una colla d'anarquistes que no volen cap tipus de govern ( ni espanyol ni català ).

Vosaltres, cupaires, heu mostrat més intransigència que la pròpia dreta que tant injurieu.  Més estrets, obtusos i barruts. I la política no va d'això, ans el contrari; i més vosaltres, que aneu d'esquerres.

No entendre quin percentatge de força us ha donat l'electorat us fa ser uns polítics perillosos, igual que el PP quan amb la majoria absoluta es va pensar que era l'amo del tros amb només un 33% de l'electorat a favor. A vosaltres us han votat 337.794 ciutadans, a Junts pel Sí, 1.628.714. Dit d'una altra manera, JuntsxSí ha tingut 4,82 vegades més vots que vosaltres; o dit d'una altra manera, vosaltres representeu el 17,5% dels independentistes, JuntsXSí el 82,5%. Si no enteneu quina força us dóna això és cosa vostra. Si no enteneu qui ha de liderar i qui ha d'acompanyar és cosa vostra. I crec que Juntspelsí ha cedit ja més del compte.

La gent en comença a estar tipa. Portem massa estires i arronses. Aneu massa lents i esteu pervertint el procés. Esteu jugant amb la il·lusió dels catalans i ho sabeu.

I sé que fareu el què voldreu. I m'hi jugo un pèsol que teniu, a les vostres files, molta gent que no és independentista, sinó, els vostres resultats assemblearis no s'entenen. A ningú amb dos dits de front no se li escapa que per a fer qualsevol revolució social primer s'ha de trencar amb Espanya, i sinó, a les eleccions del 20D "me remito" que diria aquell. Però no, preferiu fer la guerra a casa abans de fer-la a fora. No em crec que sigueu tan burros. I perdoneu l'expressió.

Però només us dic una cosa. Us podeu "carregar" el procés, podeu torpedinar la possibilitat d'investir el primer President Independentista de la història moderna de Catalunya, amb un govern completament independentista i amb un mandat independentista. Us ho podeu carregar tot i forçar unes noves eleccions on, segurament, la gent estarà decebuda i desenganyada, i és possible que la gent no doni suport, aquest cop, a l'independentisme, vist l'èxit i altura política dels actors independentistes. Però només us garanteixo una cosa, a vosaltres no us votarà ningú. Heu demostrat que potser podeu ser vàlids per a polítiques locals, però per a política de país.... de cap manera!

Molta gent us ha votat per la simpatia, seriositat i talla política del David Fernández, ell us va pintar massa bons; però ara heu mostrat quin és el vertader ADN de l'esquerra rupturista radical. Radical.

Apa, ja us ho he dit!

PD: O també podeu donar suport a la Investidura del candidat de Junts pel Sí, i intentar, de mica en mica, tornar a guanyar-vos la confiança del vostre electorat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

AL LÍMIT DE L'ABISME POLÍTIC